Filter

close
Witte-thee
Weergave:
 


Bezig met laden...

Witte thee

Witte thee? Subtiel en zacht van smaak!


Witte thee wint aan populariteit in het westen maar is nog niet zo populair als bijvoorbeeld groene thee. Toch is uit onderzoek gebleken dat deze thee variant meer voordelen bevat dan groene thee waardoor deze theesoort steeds populairder wordt. Wat uniek is, is dat de blaadjes nog in de groeifase zitten en slechts twee dagen per jaar kunnen worden geplukt. De hele bewerking van deze thee wordt volledig met de hand gedaan en is dus zeldzamer dan andere theesoorten. De kwaliteit van de oogst en de zorgvuldige verwerking leiden tot de onmiskenbaar milde, subtiel en zachte smaak van deze thee.
 

Een gezonde thee

Deze thee bevat een antioxidant die cellen in ons lichaam vernieuwt. Daarnaast bevat het fluoride die onze botten en gebit sterk en gezond houdt. Bovendien is deze thee cafeïnearm en heeft het een zuiverende werking. Tevens versterkt het niet alleen het immuunsysteem maar volgens deskundigen de gehele welzijn van de mens.
 

Hoe zet ik witte thee?

Deze thee variant zet je op dezelfde manier als groene thee. Het enige waar je op moet letten is dat je het water niet warmer dan 80 °C laat worden. Gebruik 3-5 eetlepels thee voor 1 liter water of gebruik het theemaatschepje voor de juiste hoeveelheid voor één kop thee. Laat de losse thee ongeveer 2-4 minuten trekken.
 

Witte thee kopen

Theemoment24 kun je eenvoudig en snel losse thee kopen, waaronder ook witte thee. Door zijn subtiele, zachte smaak is deze thee dan ook erg geschikt voor de beginnende theedrinker. Ook hierin zijn diverse soorten witte thee te koop denk bijvoorbeeld aan de Earl Grey White Monkey waarvan de theebladeren lijken op apenstaartjes en daarna vernoemd is. Deze witte thee geeft een frisse bergamot smaak. Of ontdek de bloeiende verfijnde smaak van de Vietnam Mao Feng.


Laatst bekeken producten

Om onze website correct te laten werken, maken wij gebruik van cookies