Filter

close
Wierookhouders
Weergave:
 


Bezig met laden...

wierookhouder

Een wierookhouder online kopen?

Om wierook op de juiste manier te laten branden is een wierookhouder kopen de juiste oplossing. Wierookhouders, ook wel wierookbranders genoemd, zijn er in vele verschillende vormen en afmetingen. Om het branden op de juiste manier te laten verlopen bieden wij diverse wierookhouders aan.
 

Een wierookhouder is een mooie accessoire voor het branden van wierook.

Een simpele wierookhouder voldoet ook prima maar over het algemeen geniet de voorkeur een houder te gebruiken die sfeer verhogend werkt. Immers is wierrook branden bijzonder. Toch is een wierookhouder kopen ook afhankelijk van het type wierook dat gebrand gaat worden.
 

Geschikte wierookhouder en brander

Wierook is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en materialen en hebben ieder hun eigen wijze van verbranding. De meest bekende vorm zijn wel de wierookstokjes. Deze kun je in een houder steken die tevens het as opvangt die naar beneden valt. Niet te verwarren met wierookstaafjes die volledig opbranden. Leg deze simpelweg in een vaasje met wat los zand. Kegeltjes worden gebrand op een kegelhouder of schoteltje en losse wierookkruiden zijn te branden op een zeefwierookbrander.
 

Geef eens een wierookbrander cadeau!

Een mooie wierookbrander in combinatie met heerlijke wierook is een uitermate geschikt cadeau om te geven en te krijgen. Naast de mogelijkheid tot losse thee kopen bieden wij daarom ook diverse wierookbranders en wierook aan om op deze manier een bijzonder cadeau te kunnen geven. Welke wierook ook gekozen wordt, voor elke wierook is er altijd een geschikte wierookhouder beschikbaar die aansluit bij jouw wensen!


Laatst bekeken producten

Om onze website correct te laten werken, maken wij gebruik van cookies