Filter

close
Wierook
Weergave:
 


Bezig met laden...

wierook

Wierook online kopen

Wierook online kopen kan eenvoudig bij Theemoment24. Wierook bestaat uit kruiden en andere aromaten die verzameld worden in diverse vormen om te verbranden. Wierook branden is een eeuwenoude traditie en wordt gebruikt voor diverse doeleinden. Door wierook te verbranden komt een heerlijke geur vrij die onder andere heilzaam en rustgevend kan werken. Daarom is naast thee bestellen wierook online kopen een perfecte combinatie om een heerlijk moment voor jezelf te creëren.
 

Wat is wierook?

Wierook wordt gemaakt met behulp van drie elementen wel te verstaan: aromatische materialen, een bindmiddel, en houtskool. Wierook kan gemaakt worden in ontelbare verschillende geurvariaties. De mooie gedachte achter wierook is dat deze bestaat uit de elementen van de aarde, namelijk aarde, water, vuur, ether en lucht. De geur die vrij komt heeft een positieve werking op lichaam en geest. Dit kan gebruikt worden om te kunnen mediteren, voor rituelen, het reinigen van ruimtes en/of het stimuleren van de creativiteit.
 

Wierook geuren

Om het effect van wierook te ervaren is het erg belangrijk de geur te kiezen die bij je past. Om je een beetje op weg te helpen bij het kiezen van de juiste geur hebben wij de werking van een aantal geuren voor je op een rijtje gezet.

Rozen: Geeft een vredige sfeer en prikkelt de zintuigen

Bergamot: werkt ontspannend en geeft mentale kracht en energie

Sandelhout: Verzacht de spanning, helpt daardoor te ontspannen en stress te verlichten.

Lavendel: Wordt gebruikt om lichaam en geest te ontspannen. Lavendel helpt tevens bij een goede nachtrust.

Cederhout: verbeterd je gemoedstoestand, en kan helpen bij verdriet. Tevens kan cederhout de motivatie versterken.

Sinaasappel: Deze energieke geur kan gebruikt worden om de gemoedstoestand te verbeteren, geeft energie en schept openheid waardoor je ruimdenkend wordt.

Jasmijn: Bloemengeur die staat voor liefde en schoonheid, zowel innerlijke als uiterlijk. Het helpt om vriendschappen en liefde te versterken.

Vanille: Kan helpen dingen beter te begrijpen en geeft creativiteit.


Wierook branden

Wierook is gemaakt om te branden. Dit kan eenvoudig met behulp van een wierookhouder, ook wel wierookbrander genoemd. Afhankelijk in welke vorm je wierook gaat kopen is er tevens een geschikte wierookhouder beschikbaar op Theemoment24.


Laatst bekeken producten

Om onze website correct te laten werken, maken wij gebruik van cookies