Wierook en losse thee..de perfecte combinatie!
De combinatie van wierook en thee kan, in ons drukke bestaan waarin we constant te maken krijgen met prikkels, helpen te ontspannen. Er zijn vele manieren om te ontspannen en de manier waarop is voor iedereen heel persoonlijk. De één doet dit door fanatiek te gaan sporten terwijl de ander de voorkeur geniet aan een wandeling in de natuur. Een kop losse thee op de bank met een boek of een goede serie kan ook wonderen verrichten. Om de avond compleet te maken en volledig te ontspannen kun je, naast een kop thee, eens overwegen wierook te branden. Waarom? Wij leggen het je uit! 

Hoe helpt wierook te ontspannen?

Wierook branden is een eeuwen oude traditie. Vroeger werd je bij het gebruik van wierook bestempeld als zweverig. Tegenwoordig worden de positieve effecten van wierook weer gezien en gewaardeerd (gelukkig!). Geuren hebben namelijk een positief effect op zowel lichaam als geest. Ze kunnen herinneringen terughalen, stress verlagen en de creativiteit verhogen. Een perfect hulpmiddel om jezelf los te weken uit de hectiek van de dag of om de dag rustig af te sluiten. De gewenste geur van wierook is wel heel persoonlijk, want geuren die als niet prettig worden ervaren kunnen namelijk het tegenovergestelde effect hebben. Bekende en gewilde wierookgeuren zijn o.a. lavendel, sandelhout, cederhout en vanille.

Wierook en thee een goede combinatie?

Naast dat de geur van wierook ontspannend kan werken geldt dit ook voor een kop thee. Thee kan namelijk ingrediënten bevatten die een rustgevende werking hebben, denk aan: lavendel, jasmijn, verbena en kamille. Daarnaast kun je met een kop thee op de bank eenvoudig een rustmoment voor jezelf creëren. Om dit theemoment nog specialer te maken en uit te breiden kun je ervoor kiezen om wierook te branden. Op deze manier ontstaat door het gebruik van kleine hulpmiddelen een heerlijk moment voor jezelf.  Een mooi boek of je favoriete serie aan en de avond is compleet!

Wierook online kopen bij Theemoment24

Genoeg redenen waarom wij gekozen hebben om in onze thee shop, naast thee, wierook online kopen mogelijk te maken. Voor het branden van wierook is een wierookhouder benodigd, deze hebben wij tevens toegevoegd aan ons assortiment. Ook voor wierook online kopen geldt: op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
  Theemoment24     12-09-2018 14:26     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Om onze website correct te laten werken, maken wij gebruik van cookies