verse theeJe hebt geen thee geprobeerd totdat je verse thee hebt gedronken. Hoewel sommige theezakjes voor fijnproevers wel kwaliteit theeblaadjes bevatten, zijn ze zelfs niet zo goed als verse theebladeren van lage kwaliteit. 

De meeste theezakjes worden gevuld met restjes van theebladeren, ook wel fannings of gruis genoemd. Ontdek het zelf eens. Wanneer je verse thee en thee uit theezakje naast elkaar legt zie je bij verse thee ook echt hele theebladeren, terwijl de theezakjes alleen uit gruis bestaan. Je kunt je voorstellen dat hele theebladeren hun smaken en aroma’s behouden en de kwaliteit van de verse thee daardoor top is. 

De voordelen van verse thee kopen op een rijtje:
  • Hele theebladeren
  • Hoge kwaliteit
  • Smaken en aroma's blijven behouden
  • Bevat vele positieve eigenschappen voor de gezondheid
  • Ruime keuze in theesoorten en theemelanges
  • Kostenbesparend; verse thee kan meer dan één keer gebruikt worden. Afhankelijk van de gewenste sterkte. 
  • Uitermate geschikt alszijnde theecadeau of relatiegeschenk

Vroeger waren kwaliteitstheebladeren niet gemakkelijk te verkrijgen, maar dankzij de online thee shops kun je nu de beste verse thee online kopen, waar je ook woont.
 

Verse thee kiezen


Het grootste probleem van verse thee online kopen is het ruime aanbod die een online thee shop heeft. Veelal krijgen wij de vraag: welke thee kan ik het beste kiezen? Hierover hebben wij een blog geschreven om je op weg te helpen.   

Het is ook een kwestie van verschillende verse theesoorten uitproberen en de smaken ontdekken. Zie het ook als een ontdekkingsreis. Er zijn zoveel soorten en melanges dat het ook leuk is, naast de vertrouwde theesmaken, om telkens een nieuwe smaak te proberen. 
 

Waar kan ik thee online kopen?

Bij Theemoment24 is een online thee shop waar thee bestellen heel eenvoudig is. Wij zoeken in de thee net dat beetje extra zoals de toegevoegde rozenkransjes, korenbloem bloemblaadjes of goudsbloem bloemblaadjes. Op deze manier proef je dat je bijzondere verse thee van A kwaliteit aan het drinken bent.

Theemoment24 biedt een ruim assortiment aan verse thee soorten. Je kunt bij ons online verse thee kopenterecht voor verse groene thee, zwarte thee, witte thee, rooibos thee, kruidenthee maar ook voor thee accessoires of een thee cadeau.
 

Theemoment24 hecht waarde aan klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen zeggen veel over een online thee shop. De ervaring qua smaak is voor iedereen verschillend. Dit is één van de redenen dat wij zowel algemene klantbeoordelingen hanteren als de klantbeoordeling per theesoort. 

De algemene klantbeoordelingen gaan over de bestelling in het algemeen. Is de thee naar wens, goed verpakt en is de levering goed verlopen? Wij horen het graag! 

Smaken verschillen, dus zelfs als anderen genoten hebben van verse thee en deze hoog waarderen in de algemene klantbeoordeling, betekent dat niet noodzakelijkerwijs dat iemand anders er ook van zal genieten. De commentaren per theesoort zullen je vertellen waarom ze van de specifieke verse thee genoten hebben.
Om onze website correct te laten werken, maken wij gebruik van cookies