Filter

close
Weergave:
 


Bezig met laden...

Theepot kopen


Of je nu een porseleinen of een theepot van keramiek koopt. Een theepot zorgt direct voor gezelligheid. Theepotten zijn verkrijgbaar in diverse soorten, formaten en dessins, waardoor er altijd een leuke theepot voor jou te koop is. Een theepot is de uitkomst wanneer je van plan bent meerdere koppen losse thee in een korte tijd uit te schenken, bijvoorbeeld 's avonds op de bank of tijdens een verjaardag. Wanneer theewater meerdere malen gekookt wordt, kan dat de smaak van de thee beïnvloed worden. Koop daarom een theepot en zet eenvoudig meerdere koppen thee in één keer.
 

Welke materiaal theepot kan ik het beste kiezen?

Theepotten kunnen gemaakt worden van verschillende materialen, bijvoorbeeld porselein, keramiek of gietijzer. Welk materiaal je het beste kunt kiezen hangt af van je eigen voorkeur. Elke materiaal heeft namelijk zijn eigen voordelen. Een porseleinen theepot geeft een luxe uitstraling. Het voordeel van een keramiek theepot is dat deze weinig tot geen smaak afgeven, waardoor de smaak van de thee volledig tot zijn recht komt. Een theepot van gietijzer of een dubbelwandige theepot hebben het voordeel dat ze langer warm blijven. Tevens zijn er ook theepotten met filter in ons assortiment. Deze theepotten zijn verkrijgbaar in drie kleuren en al voorzien van een theefilter. Op deze manier wordt een pot thee zetten heel eenvoudig. Indien een theepot geen filter bevat zijn theefilterzakjes , geschikt voor kleine potten of grote theepotten, dé oplossing.
 

Theemokken en theekopjes voor de liefhebber

Een kop losse thee is bijzonder, daarom wil je deze thee natuurlijk ook drinken uit een mooie theemok of theekopje. Met de leuke theemokken en theekoppen van Theemoment24 kies je eenvoudig een variant die bij je past. De meeste theemokken zijn voorzien van filter, ideaal voor het zetten van een kop losse thee. 
 

Theeservies online

Het theeservies in ons online thee shop is zorgvuldig samengesteld en bedoeld om iedere theeliefhebber blij te kunnen maken. Verkrijgbaar in neutrale en vrolijke kleuren geschikt voor ieder interieur. Tevens zijn theepotten en theemokken verkrijgbaar in verschillende formaten. Gebruik je een theepot om thee te schenken tijdens visite kies dan voor een theepot met een inhoud van 2 liter. Wil je een theepotje zetten voor jezelf dan is een kleine theepot met een inhoud van 0,9 liter een perfect formaat. Maak je theeservies compleet en bestel naast je favoriete theepot ook theemokken eenvoudig online


Laatst bekeken producten

Om onze website correct te laten werken, maken wij gebruik van cookies