Filter

close
Thee-accessoires
Weergave:
 

Thee accessoires voor het zetten van losse thee


Een echte theeliefhebber wil natuurlijk graag diverse thee accessoires in huis hebben om op elk moment van de dag van je favoriete kop thee te kunnen genieten. Losse thee zetten is ook erg persoonlijk en elke thee heeft zo zijn eigen manier van zetten. Belangrijk hierbij is het zetadvies per theesoort aan te houden die wordt geadviseerd.

Voor het zetten van losse thee kan gebruik gemaakt worden van een thee-ei, theefilter klem of chloorvrije zakjes voor losse thee. Het voordeel van thee filerzakjes is dat je de losse thee achteraf niet hoeft te verwijderen maar dat de theezakjes weggegooid kunnen worden. De theefilterzakjes zijn afbreekbaar en dus milieuvriendelijk.
 

Losse thee bewaren

losse thee accessoiresLosse thee bewaren op de juiste manier is erg belangrijk om de kwaliteit en de smaak van de thee te behouden. Bewaar losse thee altijd op een donkere, droge plek en houd er rekening mee dat thee niet tegen licht, vocht, lucht, warmte en sterke geuren kan aangezien daardoor de smaak verloren gaat en dat is erg jammer. Sluit verse thee daarom ook altijd goed af. Onze losse thee wordt geleverd in verpakking met speciale gripsluiting, waardoor de thee goed afgesloten kan worden. Indien je de thee toch ergens anders in wilt bewaren, gebruik dan een theeblik
 

Theeaccessoires kopen?

Om ervoor te zorgen dat de smaken van je favoriete thee volledig tot zijn recht komt en behouden blijft, zijn er bij Theemoment24 diverse thee accessoires eenvoudig online te bestellen. Losse thee filterzakjes in drie verschillende formaten, een theefilter klem of een thee-ei mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken, maar ook een mooie thee bewaarblik is aan ons assortiment toegevoegd.

Tevens hebben wij een theemaatschepje in ons assortiment. Door gebruik te maken van deze handige thee accessoire heb je precies het juiste formaat voor het zetten van één kop heerlijke thee. Wij hebben alle thee accesoires op voorraad.
 


Laatst bekeken producten

Om onze website correct te laten werken, maken wij gebruik van cookies