Filter

close
Rooibos-thee
Weergave:
 


Bezig met laden...

Rooibos thee kopen?


Rooibos thee komt van de plant die van nature voorkomt in Zuid-Afrika en is een perfecte dorstlesser. De dunne scherpe naaldachtige bladeren, die zijn te vinden op de dunne takken worden gebruikt voor deze thee. Leuk om te weten is dat de bladeren van de plant worden geplukt, gestampt en uiteindelijk in de zon gelegd worden. Pas in de laatste fase verkrijgt deze roodbruine kleur waar het zo bekend om is. Rooibos thee koop en drink je omdat het goed smaakt op ieder moment van de dag. Deze thee is cafeïne vrij en bijzonder geschikt voor kinderen of tijdens de zwangerschap. Kies je favoriete smaak, puur of melange, en koop rooibos thee eenvoudig en snel bij Theemoment24.
 

Rooibosthee gezond?

Rooibos thee is de laatste jaren enorm populair geworden. Dat is niet zo gek aangezien we steeds bewuster leven en deze thee, naast groene thee, witte thee en natuurlijke kruidenthee, ook erg gezond is. Dit komt omdat deze thee veel vitaminen, mineralen bevat en looizuurarm is. In tegenstelling tot andere theesoorten is dit een theïnevrije thee. Dit betekent dat deze theesoort geen cafeine bevat en daarom een perfecte oplossing is voor mensen die willen minderen in het gebruik ervan. Tevens is dit  een uitstekende thee om te drinken voor het slapen gaan aangezien deze licht ontspannend werkt.
 

Rooibosthee zetten

Deze heerlijke theesoort zet je door 15-20 gram losse rooibosthee te gebruiken voor 1 liter thee of gebruik ons theemaatschepje om de juiste hoeveelheid te gebruiken voor één kop thee. Gebruik water met een temperatuur van 100 °C en laat de thee vervolgens 7-10 trekken. Enjoy!
 

Rooibosthee bestel je eenvoudig bij Theemoment24

Bij Theemoment24 bestel je heel eenvoudig losse thee van uitstekende kwaliteit. Tevens bieden wij een uitgebreid assortiment aan rooibosthee die je elke weer nieuwe verassingen biedt. Van onze originele variant Rooibos Thee Organic tot de populaire Slim Tea. Alle rooibos thee hebben wij op voorraad. Dit betekent wanneer je een bestelling plaatst wij de thee binnen 1 a 2 werkdagen inpakken en verzenden. Op deze manier kun je heel snel van je rooibos thee genieten!


Laatst bekeken producten

Om onze website correct te laten werken, maken wij gebruik van cookies