Theemoment24 bestaat uit echte theeliefhebbers die geen dag zonder thee kunnen. Of het nu zelfgemaakt ijsthee is in de zomer of een kop heerlijke losse thee in de winter, bij ons staat er altijd een kop thee op tafel. Genoeg reden dus om onze passie voor losse thee met jullie te delen, en wel in de vorm van een online theewinkel!

Losse thee van Theemoment24

Bij Theemoment24 kun je eenvoudig thee bestellen. Je vindt er een losse thee assortiment van pure theesmaken en melanges die met zorg zijn uitgekozen. Onze losse thee wordt gemaakt van de beste ingrediënten en met de hand in kleine hoeveelheden samengesteld, wat resulteert in goede kwaliteit thee en dat proef je!

Bij ons heb je de keuze om loss thee in verschillende hoeveelheden te bestellen, namelijk 50, 100 (meest gekozen) of 125 gram. Op deze manier kun je zelf de hoeveelheid bepalen en bestel je net iets meer van jouw favoriete thee.
 

Je kunt de losse thee soorten terug vinden onder de volgende categoriëen:
groene thee, zwarte thee, witte thee, oolong thee, rooibos thee, kruidenthee en vruchtenthee


Natuurlijk is het zo dat smaken verschillen, daarom proberen we een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden, helaas kan het voorkomen dat jouw favoriete smaak er niet tussen staat. Geen probleem! Laat het ons weten en wij zullen er alles aan doen om deze aan ons assortiment toe te voegen.

Specifieke informatie

Onze losse thee is voorzien van een zo uitgebreide informatie waar mogelijk. Smaak, zetadvies en ingrediënten staan zowel op de website als op de verpakkingen van onze losse theeën vermeld. Op deze manier hopen wij dat je jouw favoriete losse thee kunt vinden.

Heb je vragen of advies nodig? Wij adviseren je graag. Neem gerust contact met ons op!

De voordelen van Theemoment24

Ruime keuze losse thee
Onze losse thee is verkrijgbaar in verschillende pure smaken en melanges. Bij Theemoment24 heb je de keuze uit 50+ soorten losse thee speciaal voor jou samengesteld.

Verzendkosten
Wij proberen de prijzen van onze losse thee zo laag mogelijk te houden, daarom berekenen wij onze verzendkosten niet door in onze producten.
De verzendkosten bedragen €3.95. Indien je een bestelling plaatst boven de €30 verzenden wij je bestelling gratis.

Eenvoudig betalen
Bij Theemoment24 kun je heel eenvoudig uw bestelling afrekenen met behulp van iDeal, Paypal en bankoverschrijving.

Snelle levering
Bestellingen die op werkdagen voor 14:00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag nog verzonden. In de meeste gevallen kun je de volgende dag al van je favoriete thee genieten.

Keurmerk webwinkel

Gegevens Theemoment24
Spielehorst 32
7531 ES Enschede
(Dit is geen bezoekadres)

Telefoonnummer: 06-149 170 59 (WhatsApp ook mogelijk!)
E-mailadres: info@theemoment24.nl

KvK-nummer: 66460344
BTW-identificatienummer: NL178239306B03
Om onze website correct te laten werken, maken wij gebruik van cookies