Filter

close
Losse-theeselectie
Weergave:
 


Bezig met laden...

losse thee selectieBeginnende theedrinker - Maak kennis met het drinken van losse thee

 

Wanneer je net begint met het drinken van losse thee en je bent op zoek naar een theesoort die jij lekker vindt, dan is een theeselectie echt iets voor jou. Zwarte thee kopen, natuurlijke kruidenthee, rooibos thee, groene thee of witte thee kopen kan een lastige keuze zijn als je niet zeker weet of je de theesoort lekker vindt. Door te kiezen voor een theeselectie krijg je voor de genoemde prijs drie theesoorten van ieder 50 gram en heb je de mogelijkheid het drinken van losse thee te ervaren. Bekijk bijvoorbeeld eens onze losse theeselectie pure thee of de theeselectie met de populairste melanges, speciaal samengesteld voor de beginnende theedrinker.
 

Theeliefhebber - Ontdek nieuwe smaken en variaties

Als theeliefhebber kom je vast wel eens op het punt dat je toe bent aan een nieuwe melange/ variatie of je bent natuurlijk gewoon hartstikke nieuwsgierig naar welke smaken er nog meer te verkrijgen zijn. Het bestellen van een theeselectie kan hiervoor de oplossing zijn. Wij hebben zorgvuldig diverse theesoorten geselecteerd om jouw kennis te laten maken met voor jou nog onbekende smaken en theesoorten. Kies één van de theeselecties en laat je verrassen!
 

Theeselectie bestellen?

Bij de online theewinkel van NL, Theemoment24, kun je eenvoudig een thee bestellen en op deze manier heerlijke nieuwe smaken ontdekken. Een theeselectie bestaat uit drie soorten thee met ieder 50 gram losse thee, van melanges tot een selectie van het seizoen voor de genoemde prijs.

Een theeselectie bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest.


Laatst bekeken producten

Om onze website correct te laten werken, maken wij gebruik van cookies