Filter

close

Losse thee kopen?
 

Losse thee online kopen is voor iedereen toegankelijk en heel eenvoudig, dit in tegenstelling tot het thee kopen in een dorp of stad. Niet in ieder dorp of stad bevindt zich een losse thee winkel die thee verkoopt.

Tegenwoordig kun je losse thee online kopen in verschillende smaken, aroma’s en structuren. Ook thee zonder theïne is vandaag de dag verkrijgbaar. Omdat de natuurlijke smaken van thee steeds meer wordt gewaardeerd, wordt losse thee ook steeds populairder. Deze thee bestaat uit theebladeren die met de hand zijn geplukt. De theebladeren blijven zoveel mogelijk intact, waardoor de pure smaken en positieve eigenschappen van de thee behouden blijven. Bij Theemoment24, dé losse thee winkel, hebben we met zorg een assortiment samengesteld van de lekkerste verse thee om je het ultieme theemoment te laten beleven.
 

Ruime keuze verse thee online

Losse thee kopen

Wil je graag kennis maken met verse thee of ben je al een echte liefhebber? Bij Theemoment24 heb je de mogelijkheid om verschillende soorten verse thee online te bestellen. Van heerlijke thee die makkelijk drinkbaar is tot theesoorten met een sterk uitgesproken smaak. We hebben niet alleen ruime keuze uit de bekende groene thee soorten en zwarte thee soorten maar ook diverse variaties ervan. Tevens verkopen wij ook natuurlijke kruidenthee en chai thee die gezond en ontspannend zijn om te drinken en zeker niet mag ontbreken in je theecollectie.

Voor het drinken van verse thee hebben wij ook diverse accessoires beschikbaar. Met een theefilter-ei of een thee filterzakje kun je eenvoudig thee zetten. Door gebruik te maken van het theemaatschepje heb je altijd de juiste hoeveelheid voor één heerlijke kop thee.
 

Losse thee bestellen bij de online theewinkel

Welke smaak ook je voorkeur heeft we zijn ervan overtuigd dat thee bestellen bij Theemoment24 kinderlijk eenvoudig is. Kies jou favoriete losse thee en plaats deze in de winkelwagen om vervolgens de bestelling te kunnen afronden. Wil je de ultieme theebeleving? Bekijk dan ook eens onze collectie ijsthee en zet losse thee met onze thee accessoires. Kortom, alles voor het perfecte theemoment.

Nadat je de bestelling op werkdagen voor 16:00 uur hebt voltooid, verzenden wij deze dezelfde dag nog. In de meeste gevallen betekent dit dat je de volgende dag de bestelling al ontvangt. Bestel je boven de 30 euro? Dan verzenden wij je losse thee gratis.


Om onze website correct te laten werken, maken wij gebruik van cookies

Wij zijn een weekje met vakantie!


Bestellingen die geplaatst zijn van 12 augustus t/m 20 augustus worden dinsdag 21 augustus verzonden.