Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Thee filterzakjes (nr.1)

Zet heel eenvoudig een kop losse thee met deze 100 chloorvrije thee filterzakjes (nr.1)

3,25

visibility
shopping_cart

Thee filterzakjes (nr.2)

Deze 100 chloorvrije thee filterzakjes (nr.2) zijn uitermate geschikt voor het zetten van een kleine pot thee of een tea for one

3,50

visibility
shopping_cart

Thee filterzakjes (nr.3)

Met deze 100 chloorvrije thee filterzakjes (nr.3) zet je eenvoudig een grote pot losse thee

3,75

visibility
shopping_cart

Thee-ei Ø 41 mm

Thee-ei Ø 41 mm | Deze thee-ei met een doorsnede van 41 mm bevat een schroefsluiting en is ideaal voor het zetten van een theepot thee.

3,25

visibility
shopping_cart

Thee-ei gaas Ø 45 mm

Theefilter-ei gaas Ø 45 mm | Deze thee-ei met een doorsnede van 45mm is uitermate geschikt voor het zetten van een kop losse thee.

3,00

visibility
shopping_cart

Theefilter klem Ø 45 mm

Theefilter klem Ø 45 mm | Met deze theefilter klem zet je een heerlijke kop losse thee.

2,95

visibility
shopping_cart

Theemaatschepje Ø 32 mm

Theemaatschepje Ø 32 mm | Dit theemaatschepje voor "1 cup of perfect tea" is perfect voor het zetten van een kop losse thee.

3,75

14%
visibility
shopping_cart

Thee-ei bohemian roze Ø 45 mm

Thee-ei bohemian roze Ø 45 mm | Een thee-ei saai? Echt niet! Deze thee-ei is opgefleurd met kralen in de kleuren roze en beige en maakt...

6,95

5,95

17%
visibility
shopping_cart

Thee-ei Ornament Zwart Ø 45 mm

Thee-ei Ornament Zwart Ø 45 mm | Een thee-ei saai? Echt niet! Deze thee-ei is opgefleurd met een ornament in de kleur zwart en maakt het...

5,95

4,95

Thee zetten met losse thee 

Losse thee zetten is niet moeilijk. Hiervoor is een theeaccesoire nodig. Een thee infuser is een filter die je gebruikt voor het zetten van losse thee. Door de filter in het warme water te plaatsen, wordt de smaak van de losse thee in het warme water getrokken. Nadat trektijd is verstreken, kan een thee infuser eenvoudig worden verwijderd uit het warme water en kun je genieten van een heerlijke op losse thee. Thee infusers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en formaten. 

Theefilter met gaas 
Een theefilter gemaakt van gaas is uitermate geschikt voor het drinken van kleine losse theebladeren, bloemblaadjes of kruiden. Het filter bestaat uit hele kleine gaatjes waardoor de kleine losse theebladeren geen kans hebben om te ontsnappen uit het theefilter. Een theefilter met gaas is verkrijgbaar als thee-ei of als klem. 

Thee-ei 
Een thee-ei is voorzien een schroefsluiting waardoor de losse thee heel eenvoudig in het thee-ei geplaatst kan worden. Thee-eieren bevatten standaard een ketting met een haakje. Op deze manier verwijder je eenvoudig het thee-ei uit het warme water wanneer de trektijd is verstreken. 

Theezakjes voor losse thee
Zakjes voor losse thee worden verkocht in een verpakking van 100 stuks en zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten met ieder een ander formaat. Geschikt voor een kop thee, een kleine pot thee en een grote pot thee. Het voordeel van dit theefilterzakje is dat, door de lengte, het zakje eenvoudig uit de theeglas of theepot te verwijderen is.
 
Theemaatschepje
Met een theemaatschepje zet je heel eenvoudig een kop losse thee. Het theemaatschepje is perfect voor het vullen van thee infusers zonder te knoeien. 

Een tea infuser bestel je eenvoudig bij Theemoment24 

Losse thee zet je eenvoudig met behulp van de thee infusers van Theemoment24. Maak je bestelling compleet en bestel een tea infuser. Op deze manier geniet je, in de meeste gevallen, de volgende dag al van een heerlijke kop losse thee en kun je in de toekomst ook eenvoudig en snel losse thee zetten.