Filter

close
Ijsthee
Weergave:
 


Bezig met laden...

ijthee

IJsthee maken?


Waarom ijsthee kopen in de winkel wanneer ijsthee maken heel eenvoudig is? Je eigen ijsthee maken kent vele voordelen. Zelfgemaakte ijsthee zal voller van smaak zijn en bevat standaard geen onnatuurlijke suikers. Tevens leent ijsthee zich perfect voor het toevoegen van verse ingrediënten zoals fruit, honing, citroen of munt. Het is niet alleen leuk om te doen, maar ook kinderlijk eenvoudig. Daarnaast is de verrassing des te groter wanneer je een karaf zelfgemaakt ijsthee te voorschijn haalt. De perfecte verfrissing tijdens een dagje strand, een picknick in het park of een barbecue in de achtertuin.
 

Hoe maak je ice tea?

Wanneer je zelf vaak losse thee zet, zul je merken dat zelf ice tea maken niet heel verschillend is. Ten eerste is het belangrijk te zorgen voor een mooie, grote karaf waarin je de thee in kunt serveren. Breng vervolgens 1 liter water aan de kook en volg het zetadvies die staat weergegeven op de verpakking. Plaats de zelfgemaakte ice tea in de koelkast en laat het afkoelen. Voeg voor de finishing touch extra ijsklontjes toe en eventueel naar smaak citroen, limoen of verse munt. Liever een ice tea maken die iets zoeter is? Voeg dan een eetlepel honing toe, enjoy!
 

Zelf ijsthee maken met de ijsthee soorten van Theemoment24

Veel voorkomende theesoorten die gebruikt worden om zelf ijsthee te maken zijn melanges van onder andere groene thee, rooibos thee en vruchtenthee met de smaken citroen, perzik, framboos, passievrucht of munt. Deze melanges lenen zich hier perfect voor!

Naast de mogelijkheid tot losse thee kopen bij Theemoment24 heeft een exclusief ijsthee assortiment samengesteld. Theesoorten die geschikt zijn om zelf ijsthee te maken. Ook de welbekende smaak Mojito mag hierbij niet ontbreken! Tevens hebben wij aan de kinderen gedacht die houden van een iets zoetere smaak ijsthee.


Laatst bekeken producten

Om onze website correct te laten werken, maken wij gebruik van cookies