Herfst; de start van het theeseizoen!
Het najaarsseizoen doet ons onmiddellijk denken aan frisse lucht, ruisende bladeren, de prachtige kleursveranderingen en pompoentaart. Wanneer het regen tikt tegen het raam, de open haard weer aangestoken wordt mag een heerlijke kop losse thee niet ontbreken. Ook dit theeseizoen zijn er een aantal smaken die je verleiden een heerlijke kop thee te drinken.

De smaken van de herfst

Met dalende temperaturen en dekens die uit de opslag komen, wordt het zetten van een heet kopje thee vaak een alledaagse gewoonte rond deze tijd van het jaar. Met de opkomende Halloween in Nederland worden we herinnerd aan pompoen en appel als de smaken van de herfst, maar ook de taarten, taarten, koekjes en andere gebakjes sieren de desserttafels mogen niet ontbreken. Dit seizoen maakt dat we verlangen naar deze heerlijke smaken van de herfst, ook in thee.
 

Onze herfsttoppers

We hebben ons favoriete assortiment herfst- en seizoensthee samengesteld, waarvan we denken dat het die licht gematteerde ochtenden en vroege oktoberavonden zal opvrolijken. Verwarm jezelf na frisse, koele wandelingen in de frisse lucht met onze smaakvolle theeën. Herfst thee bestellen kan heel eenvoudig online aan de hand van ons uitzonderlijk aanbod. Onze unieke, exclusieve melanges zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van deze tijd van het jaar. Onze herfst thee soorten vangen zeker de smaken en geuren van het seizoen!

ONZE FAVORIETE SEIZOENSTHEEËN

Groene thee - Autumn Dream
groene thee autumn dream

Geniet van deze warme, herfst thee die doet denken aan een versgebakken appeltaart.

Rooibos - Lovely Pastry
Rooibos thee - Lovely Pastry

Geniet van deze herfst thee met een heerlijke smaak van appel en caramel.

Witte thee - Orange Chai
Witte thee orange chai

Een kruidige melange die bestaat uit een mix van witte en diverse groene theesoorten met een heerlijke kruidige sinaasappelsmaak.
  Theemoment24     27-09-2019 20:51     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Om onze website correct te laten werken, maken wij gebruik van cookies