Gemberthee met citroen: stimuleert je huid, haar & gezondheid

In feite zijn er maar heel weinig dranken zo verfrissend en stimulerend dan het drinken van een kopje losse thee. Hoewel deze drank over de hele wereld verkrijgbaar is in verschillende soorten en smaken, is er één variëteit die regeert met betrekking tot positieve eigenschappen en dat is de gember citroen thee. Al meer dan 2000 jaar worden gember en citroen gebruikt om de gezondheid te stimuleren. Wij hebben een selectie positieve eigenschappen van deze bijzondere thee voor je uitgelicht:

Gember/Citroen thee is goed voor:


1. De pijn verzachten
Door de ontstekingsremmende eigenschap van gemberthee, kan het drinken van deze thee een helende werking hebben met betrekking tot verschillende soorten pijnen zoals menstruele krampen, hoofdpijn en ontsteking.
 

2. Het voorkomen van misselijkheid, verkoudheid en griep
Natuurlijke gember citroen thee is een drank die altijd geschikt is om in huis te hebben, het voorkomt in vele gevallen misselijkheid, braken, reisziekte maar ook griep en verkoudheid.
 

3. Energiedrank
In plaats van het kopen van energiedranken die vol zitten met onnatuurlijke suikers, overweeg dus eens het drinken van een energiedrank op een natuurlijke manier. Naast het stimuleren van de stofwisseling in het lichaam, is gember citroen thee namelijk ook populair als natuurlijke energiedrank.

4. Het verbeteren van de huid
Een kop verse gemberthee met citroen is rijk aan anti-oxidanten en vitamine C. Het helpt bij het verbeteren van de spijsvertering en dankzij de antiseptische en antibacteriële eigenschappen
is deze thee ook een goed middel voor het verbeteren van de huid.

5. Het stimuleren van de haargroei
Omdat een kop verse thee met gember citroen rijk is aan vitaminen A en C, maar ook aan anti-oxidanten, kan het drinken van een kop van deze losse thee helpen op een natuurlijke manier de haargroei te stimuleren.

Kortom, genoeg redenen om deze gember citroen thee standaard in huis te hebben en zonder zorgen te genieten van deze heerlijke kop verse thee.

Gemberthee met citroen kopen?

Om een zo vers mogelijke thee te zetten kun je gemberthee met citroen natuurlijk zelf maken. Mocht je hier nu geen tijd voor hebben dan kun je bij Theemoment24 eenvoudig biologische groene gemberthee met citroen kopen. Besteld op werkdagen voor 14:00 uur? Dan verzenden wij deze thee dezelfde dag nog.

Gemberthee met citroen kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Wist je dat bestellingen boven de € 35,- gratis worden verzonden?

      16-11-2016 19:19     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Om onze website correct te laten werken, maken wij gebruik van cookies