Cocktail Mojito
Het zomerseizoen komt eraan, en wat is er nu lekkerder dan een heerlijke karaf zelfgemaakte ijsthee. Mojito is een verfrissende drank uitermate geschikt tijdens een heerlijke warme zomerdag, perfect tijdens een barbeque, picknick of feestje. Het voordeel van zelfgemaakte Mojito is dat je naar wens zelf nog ingrediënten kunt toevoegen denk aan, verse limoen, munt of honing. In dit blog geven wij het recept vrij voor een heerlijke Mojito op basis van de gelijknamige theesoort.

Mojito is een Cubaanse cult drank die heerlijk smaak met of zonder alcohol. Deze thee vormt de basis voor heerlijke longdrinks en cocktail variaties. Ontdek hier je inspiratie voor de volgende cocktailparty.

Ingrediënten: Groene thee China Sencha, citroenschillen, citroengras, natuurlijke aroma's, groene munt, goudsbloem.

Mojito Thee cocktail recept:


Ingrediënten:
- Mojito biologische thee
- 1 limoen
- 4 el bruine suiker
- Minstens 8 muntblaadjes
- Verpletterd ijs
- Witte rum, water of ginger ale (2 of 4 cl.)
 
Bereiding:
Bereid Mojito biologische thee zoals beschreven op het etiket en laat het vervolgens afkoelen. Doe 4 el bruine suiker en gesneden limoen (in zes stukken) in een shaker en pers met een stamper totdat er geen limoensap meer vrij komt. Voeg daarna de 8 muntblaadjes toe. Als laatste de witte rum, water of ginger ale en tevens de crushed ijs toevoegen. Schudden maar! Giet het mengsel in een glas en vul aan met de Mojito Biologische thee. Versier het glas met munt, eventueel limoen en de Mojito is klaar, enjoy!
      23-05-2017 19:38     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Om onze website correct te laten werken, maken wij gebruik van cookies