Filter

close
Biologische-thee
Weergave:
 


Bezig met laden...
  • favorite_border 75+ SOORTEN HEERLIJKE LOSSE THEE OP VOORRAAD
  • access_time BINNEN 1 TOT 2 WERKDAGEN GELEVERD
  • local_shipping VERZENDKOSTEN €4,95, GRATIS VANAF €35,-

Groene thee

Biologische thee kopen?

De vraag naar gezonde, natuurlijke producten wordt steeds groter, ook de vraag naar biologische thee groeit. Losse thee vindt zich regelmatig opnieuw uit en is vandaag de dag een bron van vitaliteit in de tijd dat we erg druk zijn. Lekkere thee is dus meer dan alleen een drankje — het is een manier van leven met een eigen filosofie. Biologische thee kopen is vandaag de dag daarom meer een gewoonte dan uitzondering geworden. 
 

Wat zijn de voordelen van biologische losse thee?

Het drinken van biologische thee kan een onderdeel zijn van een levenswijze. Bewustwording en oog voor de natuur kan een belangrijke reden zijn om biologische thee te kopen. Bij het verbouwen wordt namelijk geen gebruik gemaakt van chemische kunstmest en/ of bestrijdingsmiddelen. Omdat het proces van biologische losse thee langer duurt en de vraag stijgt is deze thee over het algemeen duurder. Daarentegen proef je wel degelijk het verschil qua kwaliteit, geur en smaak. Qua smaak, kleur en geur is biologische losse thee te onderscheiden van niet bio thee. Bio thee kun je herkennen doordat de smaak een milde afdronk heeft ten opzichte van de niet-biologische thee, deze zal sterker zijn. Dit geldt ook voor de kleur en geur, deze zijn tevens milder vergeleken met een niet-biologische thee. Tevens zijn er geen kleur, geur en smaakstoffen toegevoegd en is een kop van deze thee echt puur natuur. 
 

Biologische groene thee bestellen 

We zijn ons zeer bewust van de groeiende vraag naar biologische thee, waaronder ook biologische groene thee. De vraag naar groene thee is de afgelopen jaren aanzienlijk gestegen, mede door de vele gezondheidsvoordelen die deze theesoort met zich meebrengt. Daarom zijn we constant bezig met het uitbreiden van ons assortiment. Dit doen we heel zorgvuldig door het aanvullen van nieuwe smaken met natuurlijke ingrediënten om meer diversiteit te kunnen creëren in ons thee  assortiment. Dit betekent ook dat het assortiment bestaat uit vele biologische groene thee varianten. Biologische groene thee is te herkennen aan het “bio logo” in de afbeelding, ook bij de ingrediëntenlijst is benoemd dat de thee biologisch gecertificeerd is.
  

Vertrouw op hoge Bio standaarden

Thee bestellen kan tegenwoordig heel eenvoudig in onze online theewinkel. Je kunt vertrouwen op de hoge standaarden waarmee deze thee van onze leverancier is geteeld. Er zijn absoluut geen kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt. De criteria voor de ecologische landbouw wordt voorgeschreven door de EU-regelgeving.

Onze leverancier is gecertificeerd volgens de VO (EU) Nr. 2092/91 van de Raad (EU-Öko-VO) regels voor etikettering-, inkomende-, opslag-, bereiding- en uitgaande goederen.


Laatst bekeken producten

Om onze website correct te laten werken, maken wij gebruik van cookies