Wat is Biologische thee? - natuurlijke ingrediënten, hoge standaarden

Zeer weinig producten zijn zo veelzijdig en interessant als losse thee. Thee vindt zich regelmatig opnieuw uit en is vandaag de dag een bron van vitaliteit in de tijd dat we erg druk zijn. Geweldige thee is dus meer dan alleen een drankje — het is een manier van leven met een eigen filosofie. Tegenwoordig zijn we toegewijd in het gezonder eten en drinken. De vraag naar gezonde, natuurlijke producten wordt steeds groter, ook de vraag naar biologische thee groeit.
 

Wat zijn de voordelen van biologische thee?

Wat zijn de voordelen van biologische thee? Het drinken van biologische thee kan een onderdeel zijn van een levenswijze. Bewustwording en oog voor de natuur kan een belangrijke reden zijn om biologische thee te kopen. Bij het verbouwen wordt namelijk geen gebruik gemaakt van chemische kunstmest en/ of bestrijdingsmiddelen. Omdat het proces van biologische thee langer duurt en de vraag stijgt is biologische thee over het algemeen duurder. Daarentegen proef je wel degelijk het verschil qua kwaliteit, geur en smaak. Qua smaak, kleur en geur is biologische thee te onderscheiden van niet biologische thee. Biothee kun je herkennen doordat de smaak een milde afdronk heeft ten opzichte van de niet-biologische thee, deze zal sterker zijn. Dit geldt ook voor de kleur en geur van biothee, deze zijn tevens milder vergeleken met een niet-biologische thee. Tevens zijn er geen kleur, geur en smaakstoffen toegevoegd en is een kop van deze thee echt puur natuur.
 

Biologische thee online kopen

We zijn ons zeer bewust van de groeiende vraag naar biologische thee. Daarom zijn we constant bezig met het uitbreiden van ons biologisch thee assortiment. Dit doen we heel zorgvuldig door het aanvullen van nieuwe smaken met natuurlijke ingrediënten om meer diversiteit te kunnen creëren in ons biothee assortiment. Op dit moment kun je in onze theewinkel al diverse biologische thee online kopen, zoals rooibos thee, groene thee en biologische witte thee.

Ieder theesoort in ons assortiment heeft twee of meerdere soorten biologische thee, zoals biologische groene thee, te herkennen aan het “bio”logo in de afbeelding, ook bij de ingrediëntenlijst is benoemd dat de thee biologisch gecertificeerd is.

 

Vertrouw op hoge standaarden

Biologische thee bestellen kan eenvouding online in onze theewinkel. Je kunt vertrouwen op de hoge standaarden waarmee de biologische thee van onze leverancier is geteeld. Er zijn absoluut geen kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt. De criteria voor de ecologische landbouw wordt voorgeschreven door de EU-regelgeving. Onze leverancier is gecertificeerd volgens de VO (EU) Nr. 2092/91 van de Raad (EU-Öko-VO) regels voor etikettering-, inkomende-, opslag-, bereiding- en uitgaande goederen.

  Theemoment24         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties
Om onze website correct te laten werken, maken wij gebruik van cookies