Ontdek de 5 populairste zwarte thee melanges
Zwarte thee is aromatisch en smaakvol en een echte energie-booster, net wat je nodig hebt vóór het begin van een drukke dag of tijdens een middagdip. Het interessante en wat losse thee zo bijzonder maakt is dat je de mogelijkheid hebt om te kunnen mixen met allerlei soorten thee. Nog steeds zijn de meest populaire theemelanges in de wereld Britse creaties en die vallen nog altijd onder de zwarte thee, hun nationale drank.

5 Meest populaire zwarte theemelanges
 

1. Earl Grey Deluxe

Earl Grey is waarschijnlijk de meeste bekende theemelange in de wereld, aangezien iedereen deze wel een keer gedronken heeft. Deze melange heeft een zeer kenmerkende smaak. De geur en aroma van Earl Grey onstaat door de toevoeging van bergamot. Bergamot is een kleine, ronde tot peervormige, zure citrusvrucht die een frisse touch aan de smaak van de thee geeft.
 

2. English Breakfast Broken

English Breakfast Broken is een zwarte thee melange die bekend staat om zijn volle, robuste en rijke smaak. Het is een mix die goed werkt met melk en suiker, van oudsher geassocieerd met een typisch Engels ontbijt. Het is een zeer sterke zwarte theemelange afkomstig uit Assam (India), Ceylon (Sri Lanka) en Kenia.
 

3. Early Morning

Early Morning is een mix van de zwarte theesoorten Darjeeling en Ceylon. De thee heeft een pittige smaak die stimulerend werkt. Uitermate geschikt om de dag mee te beginnen.
 

4. Costa Rica Mix

Deze theemelange is een mix die subtiel is van smaak die echt heel verfrissend is. Costa Rica Mix bestaat uit een mix van Zwarte thee Ceylon uit Zuid India en China. Met de toegevoegde fruitsoorten mandarijn, grapefruit en kiwi wordt deze exotische thee de verrassing van de dag!
 

5. Chai Black Tea

Chai Black Tea is een perfecte combinatie van zwarte thee, specerijen, melk, en naar wens een toevoeging van  zoetstof zoals suiker of honing. Het is een traditionele Indiase drank die in de klassieke bereidingswijze is aangepast door de Westerse landen, ook wel bekend als Chai Tea Latte. De traditionele wijze van het bereiden van Chai komt neer op het actief koken van water met losse theebladeren, melk en hele specerijen. Deze typische op zich zelfstaande drank is heerlijk te drinken in de herfst en winter.

Het leuke van theemelanges is dat we ook zelf onze eigen blends kunnen creëren door het toevoegen van kruiden, bloemen of ander plantaardig producten. Wij zijn erg benieuwd of jij wel eens een eigen theemelange hebt ontwikkeld die je vandaag de dag nog steeds drink, laat het ons weten!

 
      11-03-2017 12:24     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Om onze website correct te laten werken, maken wij gebruik van cookies