Het ultieme kerstgevoel - een warme kop losse thee
Het ultieme kerstgevoel, wat is dat nu eigenlijk? Iedereen heeft zijn of haar eigen tradities en gewoontes tijdens de kerstdagen waardoor het kerstgevoel voor iedereen heel anders kan zijn. Kerst doet ons denken aan de schitterende versieringen thuis maar ook in de stad, de hoop op sneeuw en koude dagen, de dagen doorbrengen met familie en vrienden, heerlijk eten en drinken voor het ultieme kerstgevoel.

Bij vele families en vrienden komt ook de kerstman nog langs. Kerstcadeaus kopen voor je dierbaren, de dagen voorafgaand aan kerst, zijn natuurlijk ook al een voorbode op het ultieme kerstgevoel. Alle cadeaus samen vormen op de dag zelf een gezellige plaatje onder de kerstboom en natuurlijk een gezellige sfeer tijdens het uitpakken.

Losse thee - Het ultieme kerstcadeau!

Wellicht kunnen wij je helpen met het uitzoeken van een kerstcadeau om uiteindelijk je dierbaren mee te verrassen. Voor deze speciale dagen hebben wij namelijk complete theepakketten samengesteld die hartstikke leuk zijn om cadeau te geven (en te krijgen). Tevens zijn onze losse theeselecties voorzien van drie heerlijke losse theesoorten. Hier kun je ook kiezen uit verschillende pakketten, bekijk onze losse theeselectie.

Bestel losse theepakketten eenvoudig online

Theemoment24 is dé online theewinkel van NL. Wij bieden 75+ losse theesoorten, waaronder ook theepakketten om kennis te maken met het drinken van losse thee. Onze thee bestellen is heel eenvoudig. Wanneer je op werkdagen voor 16:00 uur een bestelling plaatst dan verzenden wij deze dezelfde dag nog. Bestellingen boven de € 30,- verzenden wij ook nog eens gratis! Wij zijn al helemaal in de kerststemming en kunnen dan ook niet wachten tot het zover is. Laat hieronder weten wat jullie ultieme kerstgevoel is, misschien brengen we elkaar wel op ideeën
      07-12-2016 19:06     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Om onze website correct te laten werken, maken wij gebruik van cookies