Ontdek 5 musthave thee apps voor je telefoon
Thee bestellen is in de loop der tijd steeds makkelijk geworden, dat maakt het als theedrinker des te leuker. Er zijn namelijk honderden, zo niet duizenden thee variaties overal ter wereld! Hoe leuk is het om elke keer weer een nieuwe theesoort te ontdekken. Om alle theesoorten te ontdekken, de perfecte zettijden toe te passen en tips van andere theeliefhebbers te ontvangen zijn er diverse thee apps ontwikkeld. Slimme tools die je thee beleving compleet kunnen maken!  

Heb je er ooit aan gedacht om een thee applicaties naar je smartphone of tablet te downloaden? Wij hebben een lijst met nuttige en leuke thee apps voor je samengesteld! 

1. Theetips

Hoe zou je het vinden om een thee-encyclopedie bij je te hebben overal waar je naartoe gaat? Ontdek alles wat er te weten valt over een thee voordat je hem koopt. Theetips beschrijven de nuttige eigenschappen en gezondheidsvoordelen van elke melange, met vermelding van de zettijd en -temperatuur. Op deze manier hoef je je laptop niet te openen wanneer je een nieuwe kop thee zet. Het komt ook met een timer die je laat weten wanneer je thee klaar is.

App: Tea tips 
Download via: Google Play
 

2. Een perfecte kop thee

Is het niet afschuwelijk als je te lang je je thee te lang laat trekken? Er is een reden waarom elke thee zijn eigen zettijd heeft, het is om de heerlijkste smaak te creëren. Verspil geen tijd met het rondhangen in de buurt van de kop om er zeker van te zijn dat deze perfect is, gebruik hiervoor gewoon de app. Een perfecte kop thee wordt geleverd met vooraf ingestelde theesoorten. Daarnaast kun je zoveel melanges en soorten toevoegen als je wilt.

App: Perfect Brew: Tea Timer 
Download via: Google Play

App: Cuppa Tea Timer
Download via: Apple Store
 

3. Theecollectie en inventaris

Beoordeel je thee, voeg notities toe en de gewenste zettijden. Deel je mening met anderen en vraag advies aan andere theeliefhebbers en bespaar een geschiedenis van je favoriete melanges. Het is de perfecte app om feedback te krijgen van andere theeliefhebbers en je te helpen bij het kiezen. Er is niks leukers dan je thee ervaring met andere theeliefhebbers te delen. 

App: Thee
Download via: Google Play
 

4. Thee timer

Tea timer is een app die je helpt om de zettijd voor elke losse thee te timen. Het wordt geleverd met een fraai ontwerp en schattige pictogrammen die je kunt gebruiken voor je favoriete melanges of nieuwe soorten waarmee je mee experimenteert. Je kunt de sterkte van je thee kiezen en het zal die zettijd dan ook aannemen.

App: Tea timer
Downloaden via: Google Play
 

5. Thee Wallpaper

Als je de achtergrond van je telefoon wilt verfraaien met een aantal fantastische, heerlijk uitziende foto's van thee, dan is deze app geschikt voor jou! Een lijst met prachtige afbeeldingen die je elke keer als je naar het scherm kijkt wegblaast. Verdient je telefoon ook niet zijn kopje thee?

App: Tea Wallpaper
Downloaden via: Google Play

Waar wacht je op? Pak je telefoon en verzamel alle thee apps. Als je andere apps kent die je leuk vindt, wees dan niet verlegen en deel ze met ons!
  Theemoment24     31-01-2019 13:22     Reacties ( 2 )
Reacties (2)
 Theemoment24 -  24-02-2020

Beste Rob, Dan adviseren wij The Tea App. Een informatieve app die je ook helpt bij het zetten van losse thee. Echter is deze app niet gratis.

 Rob -  17-02-2020

Hebben jullie ook een thee tip voor de iPhone / iPad

Om onze website correct te laten werken, maken wij gebruik van cookies